Så här arbetar vi

Så här går det till när vi utvecklar en anpassad arbetsplats

1. Första kontakt
Kontakt med kund via telefon eller mail.
1. Första kontakt
2. Genomgång
Genomgång av skisser & ritningar tillsammans hos oss på Bloms. Här finns också möjligheten att testa ergonomi i vårat ERGOLAB. Alternativt skickas information via mail såsom, skisser, bilder, 2D eller 3D ritningar.
2. Genomgång
3. Offert
När Bloms har erhållit all information som behövs samanställs en offert utifrån kundens önskemål och mailas till företagets kontaktperson/personer.
3. Offert
4. Beställning
När offerten är intressant och ev. justeringar har gjorts i offerten så beställs utrustningen via mail. Bloms tänker miljömässigt och önskar order enbart elektroniskt.
4. Beställning
5. Underlag
Vår egen konstruktion och produktionsavdelning tar fram allt underlag till ordern och ritningar översänds till kund för godkännande.
5. Underlag
6. Granskning
Kunden granskar ritningarna i 2D och 3D, men kan även få utrustningen presenterad i 3D med VR (Viritual Reality). I VR blir en presentation så nära verkligheten som det är möjligt. Därefter går det också att göra mindre justeringar av ritningarna utan att det påverkar priset. Om det upptäcks att fler förbättringar kan göras under konstruktionstiden så justeras ordern efter överenskommelse med beställaren. Innan vi startar tillverkningen måste kunden alltid godkänna ritningarna.
6. Granskning
7. Produktion
I vår egen produktion tillverkar, monterar och provar vi så att utrustningen motsvarar de krav som ställs från kunden. Vi erbjuder dessutom kunderna att besöka Bloms för att på plats göra en provkörning/test före transport till beställarens fabrik/anläggning.
7. Produktion
8. Transport
Bloms ser till att transporten sker enligt bästa sätt, med ert eller vårt fraktavtal.
8. Transport
9. Installation
Bloms installerar allt från mindre utrustningar till helhetslösningar och lämnar över anläggningar vilka är CE-märkta och färdiga för att tas i bruk av beställaren när vår personal lämnar anläggningen.
9. Installation

Vi är registrerade och vana vid att jobba mot företag som använder Ariba, Achilles, Coupa och andra inköpssystem.

Kundanpassningar

Se exempel på tidigare projekt där vi utvecklat och levererat anpassade standardartiklar och designat helt nya kundanpassade utrustningar.

Regler & CE-märkning

Säkerheten är mycket viktigt. Därför levereras alla våra anläggningar godkända och CE märkta enligt arbetsmiljöverkets regler och standarder.

Besök vårt ErgoLab

I vårt Ergolab kan ni testa ergonomiska & innovativa lösningar. Ni får en uppfattning hur en ergonomisk och säker arbetsplats kan se ut hos er.