Montage och service

Montage & installation

Bloms erbjuder montering vid leverans av arbetsplatser och utrustning. Många varor klarar du lätt av att installera själv, men vid mer komplicerade produkter och arbetsstationer kan det däremot vara bra att få hjälp. 

Vi säkerställer att allt monteras och ställs upp på rätt plats och sätt. Detta är viktigt för att inte äventyra funktionen, men också att säkerheten uppfylls när installationen är slutförd.

Våra montörer har varit med och byggt upp produkterna från grunden och är därmed fullt insatta i de olika konstruktionerna som skall anpassas till varandra och befintlig utrustning.

Bloms monterar allt från mindre utrustningar såsom bord och tillbehör till maskiner och hela arbetsplatser hos kund. Alternativt kan vissa utrustningar monteras färdigt i vår verkstad för leverans till kund.

 

Service & underhåll

I princip alla produkter som har rörliga delar behöver service och underhåll för att produktens livslängd ska bli så lång som möjligt. På många produkter krävs även regelbunden service för att säkerheten inte skall försämras.

Bloms kan utföra enskild service vid behov, men vi erbjuder även serviceavtal på de utrustningar vi levererar. Har ni Bloms serviceavtal så kommer vi regelbundet och servar utrustningen. Då ser vi till att allt är i bästa möjliga skick.

Allt arbete som utförs under servicen dokumenteras i vår digitala servicebok.

Vi utför service både på plats hos kund eller i vår egen moderna verkstad. I de fall produkten går att skicka till oss är det oftast det mest miljövänliga och billiga alternativet då onödiga resor undviks.

Kontakta Bloms för att diskutera enskild service eller för genomgång av olika varianter av serviceavtal.

Det här händer med din servicebegäran

När ni önskar service så kan ni enkelt fylla i era kontaktuppgifter och i meddelandefältet ange vad det gäller för utrustning. Fyll i produktens artikel- eller serienummer och vad ni önskar hjälp med. Har ni även ordernumret som ni fick vid beställningen så underlättar det för oss. Se till att problembeskrivningen är så exakt som möjligt. Då kan vi lättare identifiera vad som är fel och hjälpa er på bästa sätt.

Efter vi har mottagit er servicebegäran, går vi igenom dokumentationen och tar reda på vilka delar som kan behöva bytas. Vi kontaktar därefter er och går igenom de olika alternativen för service på just er utrustning.

Det går även bra att skicka in er servicebegäran till info@bloms.com

Servicebegäran

Företag*
Namn*
Telefon*
E-postadress*
Projektnummer
Meddelande*

Kundanpassningar

Se exempel på tidigare projekt där vi utvecklat och levererat anpassade standardartiklar och designat helt nya kundanpassade utrustningar.

Vårt arbetssätt

Så här går vi tillväga när vi startar upp ett nytt kundprojekt. Från första kontakt till en färdig produkt. Vi hjälper till med att göra era idéer, små som stora till verklighet.

Besök vårt ErgoLab

I vårt Ergolab kan ni testa ergonomiska & innovativa lösningar. Ni får en uppfattning hur en ergonomisk och säker arbetsplats kan se ut hos er.