Besök Bloms ErgoLab och testcenter

Hit kan ni komma för att på bästa sätt utveckla en arbetsplats där ergonomi, effektivitet och säkerhet är prioritet. 

Bloms har byggt upp anläggningar där man kan prova många olika situationer som kan uppstå på en arbetsplats. 

Det är här vi startar många av våra projekt tillsammans med våra kunder för att komma rätt redan från start. 

Bloms ErgoLab är den bästa tänkbara miljön för att kunna se nya möjligheter till ergonomiska och effektiva arbetsstationer för både personal och företag.

Bygg ihop din egen arbetsstation.
Här finns vanliga arbetsbord och kundanpassade bord för att utforma sin egen arbetsplats. Det finns bord som hanterar tunga laster med rullar kulrullar och olika bordsskivor. Upplev skillnaden på olika underlag vid hantering av tunga lådor, backar mm.  

Bloms utrustar högeffektiva logistikanläggningar, ex.vis där Autostore är en central del i systemet, med kompletta, effektiva och ergonomiska arbetsstationer. Bloms arbetsstationer används till de flesta olika anläggningar där man behöver effektiva arbetsplatser. Ingen anläggning är effektivare än sin ”svagaste länk”. 

Här finns också möjlighet att testa våra standardprodukter tex. mattor, palldragare, staplare, lyftvagnar, pallmagasin.  

Bloms ErgoLab, här kan man prova riktiga arbetsstationer.  
Prova arbetsstationer där ergonomiska mattor, rullfack (flowracks), höj- och sänkbara plattformar och fixturer tillsammans bildar ergonomiska och effektiva arbetsstationer

Ni kan testa hela kedjan från inlastning av material på banan, montering och till sist ergonomisk packning. 
Prova nya lösningar och ideer på produktionslinjer för  logistik, verkstad såväl som för fordonsindustrin mfl. Här finns  rostfri utrustning till både livs och läkemedels-industrin där det ställs höga krav på renlighet, men även för tex. fiske- och offshoreindustri.
Bloms har ett stort sortiment av rostfri standard utrustning i webbshopen, men vi tillverkar och anpassar också utrustning som uppfyller de högsta krav på renlighet.

Bloms ErgoLab och VR, viritual reality. Här erbjuds Bloms kunder att se sin egen utrustning redan innan den är  tillverkad. Detta genom att använda VR.
Här rör man sig runt sin egen utrustning för att  ”känna” och se hur utrustningen kommer att se ut färdig. Det gör att det blir mycket lättare att få en uppfattning om hur det kommer vara att jobba på arbetsplatsen när den är färdig. Man kan upptäcka förbättringsåtgärder, kollisioner mellan olika utrustningar och snabbt ändra designen. Detta kan spara mycket tid och pengar på om man utnyttjar möjligheten i ett tidigt skede.
Företagen kan här gå igenom projekten med berörd personal och få förbättrings förslag i ett tidigt skede.

Boka ett besök i vårt ErgoLab

Här kan ni boka in ett enskilt möte eller förlägga en utbildning där man har möjlighet att få prova många olika situationer där man flyttar, lyfter eller skjuter gods fram och tillbaka, ser hur olika höjder påverkar kroppen och mycket mer. Boka ett besök på ERGOLAB genom att fylla i formuläret nedan, kontakta oss via mail eller via telefon.                         

Namn*
Företag*
E-post*
Telefon*
Meddelande

Kundanpassningar

Se exempel på tidigare projekt där vi utvecklat och levererat anpassade standardartiklar och designat helt nya kundanpassade utrustningar.

Regler & CE-märkning

Säkerheten är mycket viktigt. Därför levereras alla våra anläggningar godkända och CE märkta enligt arbetsmiljöverkets regler och standarder.

Vårt arbetssätt

Så här går vi tillväga när vi startar upp ett nytt kundprojekt. Från första kontakt till en färdig produkt. Vi hjälper till med att göra era idéer, små som stora till verklighet.