Från idé till färdig lösning!

Vi har lång och gedigen kunskap om att utveckla nya arbetsplatser oavsett det gäller enstaka utrustningar, helhetslösningar eller att förbättra redan befintliga arbetsplatser. Detta gäller inom de flesta branscher såsom, fordon, verkstad eller inom livs och läkemedelsproduktion. Här nedanför kan ni få inspiration och idéer.

Kundanpassningar

Se exempel på tidigare projekt där vi utvecklat och levererat anpassade standardartiklar och designat helt nya kundanpassade utrustningar.

Idésidor

Här visas lösningar, idéer och tips på ergonomiska arbetsplatslösningar. 
Se hur vi kan hjälpa Ert företag.
Låt dig inspireras. 

Besök vårt ErgoLab

I vårt Ergolab kan ni testa ergonomiska & innovativa lösningar. Ni får en uppfattning hur en ergonomisk och säker arbetsplats kan se ut hos er.

Ergonomi

Ergonomi är viktigt, då kroppen är något av det mest dyrbara vi har. Ta hand om den och din hälsa genom att arbeta rätt. Här får du värdefulla tips & råd.

Regler & CE-märkning

Säkerheten är mycket viktigt. Därför levereras alla våra anläggningar godkända och CE märkta enligt arbetsmiljöverkets regler och standarder.

Vårt arbetssätt

Så här går vi tillväga när vi startar upp ett nytt kundprojekt. Från första kontakt till en färdig produkt. Vi hjälper till med att göra era idéer, små som stora till verklighet.