Bloms Idésidor

Välkommen till Bloms Idésidor!

Här visar vi lösningar, idéer, inspiration & tips på ergonomiska arbetslösningar och exempel på hur vi kan hjälpa Ert företag och hur det kan se ut i verkligheten! Bloms mål är att lösa ett problem för Er och vi kan anpassa det mesta efter just Era önskemål och krav.

Scrolla ner och låt dig inspireras, eller välj annat avsnitt nedan!

Arbetsbord och packstationer

Bloms tillverkar arbetsbord i alla tänkbara storlekar och former anpassat efter kundens önskemål.
Vi har ett mycket stort standard sortiment, men skulle det inte räcka så var inte rädd för att fråga oss om specialbord, det är just kundanpassade lösningar som vi är duktiga på.
Vi hjälper gärna till med ritningsförslag på ett specialbord eller en hel arbetsplats. För att det skall
vara enkelt för kunden att se sin produkt presenterar vi om så önskas materialet med hjälp av 3-D ritningar.
Nedan visas ett av våra största bord. Bordet är på hela 70 kvm och försett med luftkudde funktion så att sömmerskorna enkelt kan vrida mattorna när de syr kanterna.

Höj o sänkbart special monteringsbord. 6 st rullbanor förser operatören med in material. 2 st rullbanor längst ner för retur av tomma plastbackar.
Bloms standardbord med diverse tillbehör. Se sid 38 för mer information om Bloms standardbord.
Bilderna visar kompletta arbetsplatser måttanpassade efter kundens behov. Prova oss gärna då du är ute efter en komplett arbetsplats, med t.ex. bord, belysning, mattor,vagnar, lyfthjälpmedel m.m.

Bloms levererar bord till de flesta branscher.

Kundanpassade pack- och returbord Packbord med överhyllor försedda med småfack för påsar m.m. Dataskärm på justerbar svängarm samt höj o sänkbar tangentbordsskiva. Borden är steglöst justerbara i höjd.
Kulbord för enkel hantering av väskor. Bordet är 12×2 meter men är ändå elektriskt höj- och sänkbart. Drivna bandtransportörer för att enkelt få ner och upp väskorna från vagnarna. Bloms har här projekterat, tillverkat, installerat utrustningen, samt levererat vagnar till kunden.
Bord försedd med rostfri bordsskiva.
Ergonomiskt rostfritt styckningsbord för slakterier.
Plåtslageribord med ljuddämpade stålkanter.
Svetsarbetsplats tidigare.
När bloms tar fram arbetsplatsutrustning behöver det inte bara röra sig om vanliga konventionella arbetsbord. här visar vi ett exempel på en svetsarbetsplats för ihopsvetsning av armeringsjärn till bl.a. trappor. Fixturens mitt och sidoramar är steglöst vinklingsbara så att svetsaren hela tiden kan få en bra arbetsställning.

Svetsarbetsplatsen nu.

Svetsarbetsplatsen nu.

Eftersom vi ligger i Sveriges “tygstad” levererar vi självklart bord till tygbutiker.
Bloms levererar kundanpassade kompletta arbetsplatser till olika postorderföretag
Höj- och sänkbart sybord till skolor.
Databord med ljudisolerad datahållare.
Höj- och sänkbart skräddarsytt fixturbord.
Bloms levererar hela anläggningar med rullbanor, kulbord, lyftvagnar, lyftgolv, vinkelstativ, pallyftare, saxbord, ergonomiska arbetsbord m.m. Vi försöker hela tiden att sätta människan som skall arbeta på arbetsplatsen i centrum. Säkerhet och ergonomi är våra två ledord när vi tar fram en ny arbetsplats. Alla anläggningar är CE-märkta eller levereras med erforderliga dokument om kunden själv bygger in en maskin i en anläggning. På bilden syns en enkel packstation för ostar.
Kartongvikningsfixtur 2107 med Bloms vinkelstativ (se pallvinkling) och höj o sänkbara plattform.
Komplett arbetsplats specialavsyningsbord utrustade med bl.a. joniseringsutrustning, ESD-skiva, låglyftande saxbord, arbetsplatsmattor, sadelstolar samt ESD testutrustning.
Arbetsplats med Bloms pallvinklare samt lågbyggd höj o sänkbar plattform.
Specialmaskin för postorderföretag. Maskinen mäter och viker tyger som säljs på löpmeter

Kombinera ihop våra produkter och få en komplett packarbetsplats.

Nedan visas exempel med lyftvagn och pallvinklare för rätt plockhöjd. Bloms höj- och sänkbara packbord med oändliga påbyggnadsmöjligheter, vågenhet, tejpmaskin, allriktnings rullbord samt staplare för pallhantering. Vi har även många lösningar för kartongresning, både manuella och automatiska fixturer.
Pneumatisk bottenhäftare.
Pneumatisk häftmaskin
Höj- och sänkbara mobila plockbord.

Packanläggning till livsmedelsindustrin med höj- och sänkbara plattformar,
elektriska påslyftvagnar, arbetsplatsmattor m.m. Rostfritt.

Besök vårt ErgoLab

I vårt Ergolab kan ni testa ergonomiska & innovativa lösningar. Ni får en uppfattning hur en ergonomisk och säker arbetsplats kan se ut hos er.

Regler & CE-märkning

Säkerheten är mycket viktigt. Därför levereras alla våra anläggningar godkända och CE märkta enligt arbetsmiljöverkets regler och standarder.

Vårt arbetssätt

Så här går vi tillväga när vi startar upp ett nytt kundprojekt. Från första kontakt till en färdig produkt. Vi hjälper till med att göra era idéer, små som stora till verklighet.