Bloms Idésidor

Välkommen till Bloms Idésidor!

Här visar vi lösningar, idéer, inspiration & tips på ergonomiska arbetslösningar och exempel på hur vi kan hjälpa Ert företag och hur det kan se ut i verkligheten! Bloms mål är att lösa ett problem för Er och vi kan anpassa det mesta efter just Era önskemål och krav.

Scrolla ner och låt dig inspireras, eller välj annat avsnitt nedan!

Saxlyftvagnar

Alla små lyft -blir till ton

Lyften är ofta inte speciellt tunga men räknar man ihop antal lyft på ett arbetsskift, då kan det bli tal om många ton. Med Bloms saxlyftvagnar kan belastningen på kroppen minskas radikalt då man kan välja en lämplig höjd att arbeta ifrån. Vagnarna kan också användas som packbord, avlastningsbord monteringsbänk och mycket mer, det är bara fantasin som sätter begränsningen.

Tänk på kraven från Arbetsmiljöverket och EU-direktiven när det gäller regler för lyft

Tunga lyft kan vara omöjliga att genomföra utan hjälpmedel, om man inte vill skada rygg och leder. Men även många lätta lyft, eller felaktiga arbetsställningar kan gör att kroppen utsätts för skador. Sjukfrånvaro orsakad av värk i rygg, axlar och leder kostar företag och samhälle flera miljarder kronor varje år. Det finns alltså mycket pengar att spara genom att förebygga förslitningsskador inom alla typer av yrken.

Dessa vagnar finns i fler utföranden och med extra tillbehör såsom rullbanor, kulbord med mera.

Besök vårt ErgoLab

I vårt Ergolab kan ni testa ergonomiska & innovativa lösningar. Ni får en uppfattning hur en ergonomisk och säker arbetsplats kan se ut hos er.

Regler & CE-märkning

Säkerheten är mycket viktigt. Därför levereras alla våra anläggningar godkända och CE märkta enligt arbetsmiljöverkets regler och standarder.

Vårt arbetssätt

Så här går vi tillväga när vi startar upp ett nytt kundprojekt. Från första kontakt till en färdig produkt. Vi hjälper till med att göra era idéer, små som stora till verklighet.