Bloms Idésidor

Välkommen till Bloms Idésidor!

Här visar vi lösningar, idéer, inspiration & tips på ergonomiska arbetslösningar och exempel på hur vi kan hjälpa Ert företag och hur det kan se ut i verkligheten! Bloms mål är att lösa ett problem för Er och vi kan anpassa det mesta efter just Era önskemål och krav.

Scrolla ner och låt dig inspireras, eller välj annat avsnitt nedan!

Packstationer / kartongvikare

Kartongresningsmaskin med plats för etikettering, dataskärm och ställ för kartongark. Pneumatiskt höj- och sänkbart.

Från idé till färdig kartong

Ostförpackningsmaskin 2102 (t.h.) integrerad med en tejpmaskin. Maskinen viker ihop lådan, ostpaket fylls i manuellt tills den integrerade vågen visar rätt vikt. Lådan förs därefter in i tejpmaskinen.
Ostförpackningsmaskin 2102 med lyftvagn som är utrustad med styrplåtar och fotoceller vilket gör den till ett mobilt arkmagasin.

Här häftas två rondellark ihop och blir till slut en bobin för kablar, slangar etc.

Häftmaskinen 2103 är utvecklad och framtagen av Bloms. Tillsammans med kunden har vi gått igenom alla förutsättningar och krav.

Maskinen är helt luftstyrd.

Som totalleverantör kan vi även leverera höglyftande gaffelvagnar, pallhanteringoch arbetsplatsmattor.

Packstation för röjsågar. Arken ligger i ett 2 meters magasin. Arken lyfts upp allt eftersom hämtaren plockar ner dem till vikfixturen. Lådan viks halvautomatiskt. Personalen lägger i de produkter som skall vara med och tejpar sedan igen lådan. Stationen är projekterad efter kundens förutsättningar och specialanpassad för uppgiften. Bloms står här för projektering, konstruktion, tillverkning samt installation.

Besök vårt ErgoLab

I vårt Ergolab kan ni testa ergonomiska & innovativa lösningar. Ni får en uppfattning hur en ergonomisk och säker arbetsplats kan se ut hos er.

Regler & CE-märkning

Säkerheten är mycket viktigt. Därför levereras alla våra anläggningar godkända och CE märkta enligt arbetsmiljöverkets regler och standarder.

Vårt arbetssätt

Så här går vi tillväga när vi startar upp ett nytt kundprojekt. Från första kontakt till en färdig produkt. Vi hjälper till med att göra era idéer, små som stora till verklighet.